We create... You fall in love... > Costum de Ghiocel pentru băieți 4-5 ani – Chirie individual sau pentru grup

Costum de Ghiocel pentru băieți 4-5 ani – Chirie individual sau pentru grup

Costume Carnaval Baieti

Costum de Ghiocel pentru Băieți 4-5 ani

Transformă micuțul tău într-un simbol al primăverii cu costumul nostru adorabil de Ghiocel, disponibil pentru închiriere la Irina Pădure! Cu designul său fermecător și detaliile delicate, acest costum va aduce un strop de prospețime și veselie în garderoba copilului tău pentru orice eveniment special.

Caracteristici Principale:

  • Design Elegant: Costumul nostru de Ghiocel este realizat cu atenție la detalii, oferind un aspect elegant și fermecător.
  • Potrivire Confortabilă: Confortul micuțului tău este prioritatea noastră. Costumul este confecționat din materiale de calitate, asigurându-i copilului tău o experiență plăcută și confortabilă în timpul purtării.
  • Disponibil în Închiriere Individuală sau în Grup: Costumele de Ghiocel sunt disponibile pentru închiriere individuală pentru evenimentele cu mai puțini participanți, dar și în grup pentru petreceri sau serbări școlare.

Oferă Micuțului Tău o Experiență de Neuitat: Fiecare copil merită să se simtă special și sărbătorit, iar costumul nostru de Ghiocel îi va permite să strălucească într-un mod unic și captivant. Indiferent dacă este vorba despre o petrecere tematică, un matineu, o serbare școlară sau o zi specială în familie, acest costum va fi un punct focal al evenimentului.

Pentru Rezervări sau Mai Multe Detalii: Pentru a rezerva costumul de Ghiocel pentru băieți de 4-5 ani sau pentru a afla mai multe informații, vă rugăm să ne contactați direct sau să accesați pagina noastră de contact. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să creați momente de neuitat pentru micuțul vostru!

 

Arenda \ Chirie individual sau pentru grup.

+373-781-62-877